Ingrediente:
Pentru cupcakes:
- 3 oua
- 100 gr unt Koliba
- 70 ml ulei de cocos topit
- 170 gr zahar
- 220 gr faina
- 30 gr nuca de cocos
- 1 praf de copt
- 3 ciocolatele bounty
- 2 lingurite vanilie
Pentru crema:
- 250 gr crema de branza
- 2 linguri zahar pudra
- 1 lingurita vanilie
- nuca de cocos
- decoratiuni inimioare din ciocolata
Mod de preparare:
Cupcakes-urile:
Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, uleiul de cocos topit, zaharul si le mixati.
Adaugati ouale, vanilia si le amestecati bine.
Incorporati faina cernuta, praful de copt si nuca de cocos.
Ciocolatele le taiati bucatele mici, le adaugati in compozitia obtinuta si le amestecati cu o paleta.
Puneti in forme mai groase de hartie, din compozitia obtinuta, cu o lingura, dar nu mai mult de 3/4. Eu am folosit niste forme mai mari si mi-au iesit 8 briose, dar daca folositi forme normale ca dimensiune, va ies cam 12 briose.
Le introduceti in cuptorul incins, la 160 de grade, pentru 35-40 de minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati sa se raceasca.
Crema:
Mascarponele rece il mixati cu zaharul pudra.
La final incorporati si vanilia.
Puneti crema pe fiecare cupcakes si o intindeti cu o spatula.
Presarati nuca de cocos deasupra, puneti decoratiuni din ciocolata si sunt gata de servit.
Se pastreaza la rece, acoperite, pentru a nu se usca.
Sa aveti pofta!