Ingrediente:
- 130 gr unt
- 50 gr smantana
- 1 ou
- 3 linguri indulcitor Green Sugar Pudra ( sau 3 linguri zahar pudra)
- 50 gr Musli fara zahar Green Sugar
- 50 gr miez de nuca
- 120 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- 2 lingurite vanilie
Intr-un bol punem untul de la temperatura camerei, smantana si le mixam.
Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine.
Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai sus impreuna cu musli.
Incorporam vanilia, apoi faina cernuta si praful de copt.
Amestecam totul cu o paleta de silicon. O sa iese o compozitie lipicioasa si putin moale.
Ungem cu unt o tava, o tapetam cu hartie de copt.
Luam cu lingurita din compozitie si formam gramajoare pe tava, cu distanta intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la 170-180 de grade si le lasam pana se rumenesc, dar nu foarte tare.
Mi-au iesit cam 25 de fursecuri din aceasta cantitate.
Le scoatem din cuptor cand sunt gata, le lasam sa se raceasca.
Reci, le punem intr-o caserola cu capac si servim ori de cate ori dorim.
Pofta buna!