Ingrediente:
- 150 ml cafea fierbinte preparata
- 100 ml lapte rece
- 2 patratele ciocolata amaruie
- 1 lingurita zahar
- 1 varf de cutit scortisoara
- 2 linguri smantana pentru frisca
- 1 lingura rasa zahar pudra
- topping de caramel
Mod de preparare:
In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul.
Ii dam cateva pulsuri din butonul "Slow", pana ciocolata se faramiteaza si preparatul devine spumos. La final punem scortisoara si mai pulsam de doua-trei ori.Separat, intr-o bolisor, mixam smantana rece, cu zaharul pudra pana obtinem o frisca spumoasa.
Intr-o cana de sticla turnam smoothie, apoi punem o lingura generoasa de frisca.
Deasupra picuram topping de caramel, chiar si pe marginile din afara paharului, pentru un plus de aspect.
Simplu, bun si delicios. Vreti si voi? Imediat va pregatesc unul!