Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 oua mari
- 2 linguri cascaval dat pe razatoarea mare
- 1 lingura parmezan ras
- 1-2 linguri faina
- 1 ceapa verde
- 2-3 crengute patrunjel verde
- 2-3 crengute marar verde
- sare
- piper
- 1-2 linguri ulei
Pieptul de pui il spalam, il stergem cu servetele si il taiem cubulete.
Ceapa verde o taiem rondele, patrunjelul si mararul le tocam marunt.
Ouale le batem spuma.
Intr-o cratita punem carnea, ouale batute, cascavalul, parmezanul si faina.
Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper.
Tapetam o tava mare cu hartie de copt.
Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia.
Luam cu lingura din compozitie, asezam gramajoare, dar cu distanta intre ele.
Le introducem in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru circa 25 de minute.
Le verificam dupa 25 de minute. Nu le lasati mai mult decat trebuie pentru ca se vor rumeni prea tare si riscati sa se intareasca.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si atunci fierbinti le punem intr-o caserola si le acoperim cu capacul caserolei.
Punandu-le fierbinti in caserola ele se vor pastra moi, altfel se usuca.
Se servesc calde cu mustar sau o salata.
Sa aveti pofta!