Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des pastrama, pe care o folosim la sandwich-uri, dar imi place si langa niste paste cu sos alb sau in alte combinatii. De aceasta data l-am pregatit cu sos de soia si cateva condimente, in tigaie, iar ca si garnitura am optat pentru un orez cu parmezan! O bunatate!
Ingrediente:
- 1 muschiulet de porc
- 30 gr unt
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguri pasata de rosii (suc de rosii)
- 3 linguri sos asiatic dulce-acrisor
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- cimbru uscat
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare:
Spalati muschiuletul si il stergeti cu niste servetele.
Il taiati felii mai grosute.
Curatati usturoiul si il taiati in patru.
Incingeti o tigaie, adaugati untul si bucatile de carne.
Presarati sare, piper, boia si cimbru. Puneti si usturoiul.
Lasati carnea la foc potrivit, o rumeniti pe ambele parti.
Dupa ce ati intors carnea si s-a rumenit, adaugati sosul de soia, apoi pasata de rosii si sosul asiatic.
Amestecati, pentru a se patrunde sosurile pe toate partile.
Mai lasati pe foc circa 2 minute.
Cand este gata, trageti tigaia de pe foc.
Vedeti ce simplu se face?
Serviti alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!