- 1 litru de lapte
- 12 linguri zahar
- 6 oua
- 2 pliculete zahar vanilat
- coaja rasa de lamaie
Laptele il fierbem apoi il lasam sa se racoreasca.
Intr-o cratita punem 5 linguri de zahar si o asezam pe foc.
Lasam sa se caramelizeze si il imprastiem si pe peretii cratitei.
Dam deoparte si lasam sa se racoreasca putin.
Mixam ouale spuma cu restul de zahar.
Incorporam laptele, apoi zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.
Turnam acest amestec in cratita cu caramel.
Dam crema in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
O lasam pana este bine inchegata si prinde o crusta maronie deasupra.
Cand este gata o lasam sa se racoreasca, apoi o dam apoi la frigider.
Pofta buna!
o bunatate crema asta!
RăspundețiȘtergereAsa este!
ȘtergereRocsi, ce faina e si ce pofta mi-ai facut!!! Fur farfurioara :P Pupici!
RăspundețiȘtergere:))Daca vrei s ao furi macar farfuria sa mi-o trimiti goala...Pup si o saptamana frumoasa!
ȘtergereImi place mult de tot!!! Mi-ai facut asa o pofta...
RăspundețiȘtergereCe ma bucur ca iti place!
Ștergereimi placeeeeee!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereAdor crema de zahar ars......mmm.........si ce bine arata a ta.
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place si te servesc cu o portie rece rece.Pup!
Ștergerete asteapta o leapsa la mine pe blog. Daca iti face placere, te rog sa o ridici.Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc.O sa vin.pup!
ȘtergereMmmm ce buuun!Eu uneori o servesc cu crema de vanilie....yuumy!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergereCe apetisanta este crema ta de zahar, Roxy!
RăspundețiȘtergereAm vrut sa comentez si alte retete din aceasta luna, insa tare greu imi accepta comentariile.
Elena nu stiu de ce.Mi-au mai zis si alte fete, dar nu stiu ce se intampla.Multumesc mult.Pup!
ȘtergereVrei o leapsa?.........daca da, ti-o ofer cu mare drag si o gasesti la mine pe blog!
RăspundețiȘtergereBineeee.Pup!
ȘtergereCe pofta ne-ai facut!
RăspundețiȘtergereCand mai pregatesc te anunt !!!
Ștergere