- 1 piept de pui dezosat
- 4 cartofi
- jumatate ardei kapia
- sare
- piper
- 1 lingura unt
- 2 linguri pasta de rosii
- 1 cana supa de legume
- busuioc uscat
- 1 catel usturoi
- parmezan
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet.
Il taiem bucati nu foarte groase.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in 4-6 bucati, in functie de cat sunt de mari.
Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu untul.
Asezam puiul si cartofii, ii condimentam cu sare, piper si busuioc.
Pasta de rosii o amestecam cu supa de legume si punem in tava.
Radem parmezan pe fiecare bucata de pui, iar deasupra asezam bucatele de ardei kapia.
Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem in tava.
Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins.
Cand este bine patruns atat puiul cat si cartofii, le descoperim si le lasam 10 minute sa se rumeneasca.
Scoatem sa se racoreasca, presaram verdeata si servim.
Ce frumos l-ai aranjat in farfurie, si cred ca e si super gustos! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumeasc tare tare mult Poliana.Pup!
ȘtergereCu siguranta delicios!!!Duminica placuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc si o duminica frumoasa!
ȘtergereMmmmmmmmm, delicios Roxy!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergereGata m-am prins cum trebuie sa pun codurile: literele plus ce apare in foto!!!!!!!
RăspundețiȘtergereNu stiam ca e cu coduri.Daca e asa, da trebuie sa pui si cifrele si literele alea.Pupici!
Ștergere