Ingrediente:
- putin aluat (reteta aluat aici)
- 2 felii mozzarella
- 2 oua
- 1 cub mic de unt
- sare
- piper
- marar uscat
- 1 lingura sos de legume (reteta aici)
Mod de preparare:
Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire.
Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat.
O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume.
Mozzarella o taiem fasii, o asezam in vas, iar peste, spargem ouale si le dam drumul incet.
Le presaram cu sare, piper si putin marar uscat.
Dam vasul in cuptorul incins, reglam o temperatura potrivita si lasam pana preparatul se rumeneste usor deasupra. Cam 25-30 de minute dureaza coacerea sa.
Cand este gata, scoatem din cuptor si lasam putin la racorit.
Se serveste cald fie cu o salata, fie cu iaurt cum au preferat ai mei.
Sa aveti pofta!