Ingrediente:
- 50 ml ulei de masline
- 150 ml apa rece
- 150 gr mix de seminte
- 1/2 lingurita praf de copt
- 270 gr faina
- 1 lingurita rasa sare (sau mai multa, daca ii doriti mai sarati)
Mod de preparare:
Intr-un bol adaugati apa, uleiul de masline si semintele.
Cerneti faina cu praful de copt, puneti si sarea peste ele.
Incepeti si adaugati faina treptat, la inceput invartiti cu o paleta, apoi framantati cu mainile.
Cand obtineti o bila de aluat ce nu se lipeste de maini, acesta este gata.
Il inveliti in folie alimentara, il dati 20 de minute la frigider.
Il scoateti de la rece, intindeti un dreptunghi din aluat, nu foarte subtire.
Taiati 24 de patrate, cat de cat egale.
Ii asezati pe o tava, pe hartie de copt, cu putina distanta intre ele.
Ii introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade.
Ii lasati 13 minute pe functia sus-jos, apoi le mai dati 5 minute pe ventilatie.
Trebuie sa fie usor aurii cand sunt gata.
Ii scoateti din cuptor, ii lasati sa se raceasca.
Se vor pastra un cutii de plastic sau metalice cu capac.
Pofta buna!