Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 cana pesmet nu foarte fin
- sare
- piper
- 1 lingurita rasa praf de usturoi
- 2 lingurite boia de ardei dulce
- 1 ou
- 1 lingurita marar uscat
- ulei pentru prajit
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si il taiem bucatele potrivite si subtirele.
Le condimentam cu sare, piper si le lasam 10 minute deoparte.
Oul il batem spuma cu putina sare, piper si mararul uscat.
Intr-un bolisor amestecam pesmetul cu boiaua de ardei, praful de usturoi, sare si piper dupa gust.
Intr-o tigaie incingem ulei.
Trecem fiecare bucata de pui prin ou, dar foarte putin, apoi il tavalim prin amestecul de pesmet.
Le punem in ulei la prajit si le rumenim bine pe ambele parti. Procedam astfel pana terminam tot puiul.
Le scoatem pe o farfurie in care asezam un servetel sa mai absoarba din ulei.
Le lasam sa se racoresca putin apoi servim.
Pofta buna!