- 500 gr ficat de pui
- 4 cepe verzi
- 2 rosii mari
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Ficatul il spalam bine in 2-3 ape.
Il curatam de pielitele ce le mai are, apoi il lasam intr-o cratita cu apa rece cam 20 minute, pentru a iesi sangele din el.
Rosiile le curatam de coaja si le taiem bucatele.
Ceapa o spalam bine si o taiem rondele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ficateii scursi bine de apa.
Ii lasam 2-3 minute cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti.
Adaugam ceapa si rosiile taiate si acoperim totul cu o cana cu apa.
Lasam sa fiarba, sa scada la foc potrivit si acoperim si cu un capac.
Cand legumele sunt bine facute, condimentam cu sare si piper.
Mai lasam cam 1 minut pe foc, inchidem aragazul.
Asezam pe o farfurie sa se racoreasca putin, apoi servim.
Sa aveti pofta!!