Ingrediente:
- 300 gr musli cu fructe
- 70 gr merisoare
- 40 gr mix de fructe confiate
- 1 lingura seminte de in
- 90 ml ulei de cocos
- 160 gr miere
- 40 gr fulgi de porumb
- 1 lingurita extract de vanilie
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati musli cu merisoare, semintele de in, fructele confiate si fulgi de porumb.
Le omogenizati bine.
Uleiul de cocos il topiti pe baie de aburi, pana devine lichid.
Peste amestecul de mai sus, turnati uleiul de cocos topit, vanilia si mierea.
Cu o paleta invartiti foarte bine, pana sunt toate bine incorporate.
Tapetati cu hartie de copt o tava de 22/22 cm.
Turnati compozitia obtinuta, o nivelati bine cu o paleta.
Introduceti tava in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 20-25 de minute, pana deasupra se face o culoare usor aurie.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati sa se raceasca.
Reci, le portionati, asezati batoanele obtinute intre hartii de copt, le dati la rece sau le pastrati la temperatura camerei. Eu am preferat sa le dau la rece si imi scoteam cate un baton din frigider, inainte de servite.
Sunt delicioase!
Sa aveti pofta!