duminică, 26 octombrie 2014

Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

Ii multumesc Magdei pentru aceasta reteta minunata, de care ai mei au fost foarte incantati! Va recomand sa incercati macar o data si nu o sa regretati ;)

Ingrediente:
  • 4 gogosari (de preferat mai mari)
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • marar uscat
  • busuioc uscat
Mod de preparare:
Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.
Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.
Ungem un vas termorezistent cu unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).
Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.
Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.
Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.
Pofta buna!