Ingrediente:
- 1 kg cartofi noi
- sare
- piper
- 1 lingurita unt
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita rozmarin uscat
Pentru crema de branza:
- 1 cutie crema de branza cu verdeata Delaco
- 1 lingura plina cu smantana groasa
- 4 fire marar verde
- piper proaspat rasnitat
- sare
Mod de preparare:
Curatam cartofii noi, ii spalam.
Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare.
Ii fierbem 10-15 minute, apoi ii scrugem de apa si ii rasturanm intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt.
Ii stropim cu ulei, presaram sare, piper si rozmarinul.
Incingem cuptorul, bagam cartofii si ii lasam pana devin aurii.
Cand sunt gata, ii scoatem si ii lasam 5 minute sa se racoreasca.
Crema de branza:
Intr-un bol amestecam crema de branza cu smantana.
Mararul il tocam marunt, il incorporam in branza.
La final ii dam gust cu sare si piper.
Servim cartofii alaturi de crema de branza, noi am mai pregatit si o salata.
Sa aveti pofta!