- 3 oua
- 1/2 cana lapte
- 2 linguri iaurt
- 5 linguri ulei
- 1/2 cana zahar
- 1 lingura cu varf cacao
- 14 linguri faina
- capsuni
- 40 gr ciocolata alba
- 2 lingurite praf de copt
- 2 lingurite vanilie
Ouale (de la temperatura camerei) le mixati spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste.
Adaugati iaurtul si uleiul.
Puneti laptele si vanilia, mixati.
Faina cernuta o amestecati cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugati in compozitia de mai sus.
La final incorporati cacaoa.
Tapetati o tava potrivita de chec cu hartie de copt si turnati compozitia.
Ciocolata o taiati bucatele potrivite.
Capsunile le spalati, indepartati coditele, le stergeti bine de apa, apoi le taiati feliute.
Pe mijlocul checului asezati feliute de capsuni, apoi presarati bucatele de ciocolata.
Introduceti checul in cuptorul incins, la180 de grade.
Lasati-l acolo pana este copt bine (faceti testul cu scobitoarea).
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati sa se raceasca apoi puteti servi.