- 1 piept de pui dezosat
- 4-5 cartofi potriviti
- 200 gr smantana
- 2 oua mai mari
- 4-5 linguri faina
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 lingurita marar uscat
- 1 varf de cutit busuioc uscat
- 50 gr unt
- faina pentru tavalit puiul
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet
Il taiem bucati subtirele pentru a nu mai le bate cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.
Zeama ce o lasa o stoarcem bine.
Intr-un bol mixam ouale cu smantana.
Adaugam cartofii, sare, piper, boia de ardei,mararul si busuiocul.
Amestecam cu o lingura toate ingrdientele.
Punem hartie de copt intr-o tava si o ungem cu unt.
Pe o farfurie turnam putina faina alba.
Trecem fiecare bucata de pui prin faina, apoi prin amestecul de cartofi si le asezam in tava.
Le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Cand prind o crusta aurie inseamna ca sunt facute( putem incerca cu o scobitoare puiul sa vedem daca este bine patruns).
Le scoatem la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Sursa de inspiratie
Ce mancarica buna ai facut Rocsi, ma autoinvit la tine! Pupicei!
RăspundețiȘtergereTe si invit draguta.Pup!
ȘtergereCe tare-i reteta!
RăspundețiȘtergereSa sti ca am sa fac si eu,imi place mult combinatia:-)
Pupic.
Ma bucur mult ca iti place si astept impresii daca o prepari.Pup!
ȘtergereBuna tare! Iau si eu pt pranz o bucata :). Pup
RăspundețiȘtergereCu drag Timea.Pup!
ȘtergereImi place ideea,sunt sigura ca sunt delicioase!Pup,fata frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc din suflet Flory.Pup si o seara frumoasa!
Ștergereo bunatate, sunt sigura!
RăspundețiȘtergerePs. Atat de greu iti las comentarii din cauza codului de verificare....Nu poti sa-l scoti?Pup
Multumesc Alina.Sincer nu am bagat eu sa fie cu cod, dar o sa incerc sa fac ceva.Pup!
Ștergere