Ingrediente
- 3 oua
- 200 ml lapte
- 12 linguri zahar
- 10 linguri ulei
- 1 esenta vanilie
- 50 gr ciocolata cu lapte
- 1 lingura cacao
- 18-20 linguri faina
- 1 praf de copt
- 1 plic budinca cu gust de frisca
- 450 ml lapte
- 2 linguri zahar
- 1 punga jeleuri de capsuni
Intai de toate preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa ce o luam de pe foc, o lasam sa se racoreasca bine.
Invartim din cand in cand in ea sa nu prinda pojghita deasupra.
Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma cu zaharul, pe care il punem treptat.
Ciocolata o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o punem peste ouale batute, apoi punem laptele, uleiul si mixam iar.
Turnam si esenta de vanilie.
Praful de copt il amestecam cu faina si incepem sa adaugam faina treptat si o incorporam bine, iar la urma cacaoa.
Ungem tava de briose cu unt si punem hartiute.
Punem o lingura de compozitie, o lingurita plina de budinca, apoi bucatele de jeleu capsuni si iar o lingura de compozitie.
Tot asa procedam cu toate. Dam tava in cuptorul incins si le lasam la copt 25-30 minute.
Cand sunt gata le scoatem (facem testul cu scobitoare), le lasam sa se raceasca apoi servim.
Pofta buna!!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu