Ingrediente:
- 3 oua
- 300 gr branza de vaci
- 200 gr zahar
- 210 gr faina
- 50 ml lapte
- 1 lingurita si 1/2 praf de copt
- 1 praf de sare
- coaja rasa de lamaie
- 2 lingurite extract de vanilie
- 1/2 cana visine
Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zaharul.
Branza o trecem prin robot, sau o faramitam cu o furculita, si o amestecam cu ouale.
Adaugam laptele, praful de copt si coaja de lamaie.
Incorporam extractul de vanilie si la final faina cernuta, treptat.
Visinele le spalam si le scoatem samburii.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec.
Deasupra punem visinele si le infingem putin in aluat cu degetele.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35-40 de minute.
Facem testul cu scobitoarea si daca este copt il scoatem sa se racoreasca.
Il portionam si servim. Sa aveti pofta!
Mmmmm...minunat!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereVad ca si tie iti plac deserturile cu fructe. Pupici!
RăspundețiȘtergereDa, imi plac mult, in special cu fructe mai acrisoare. Pup!
ȘtergereCe pufos a iesit!!!!si la mine o felie te rog :)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Loredana!
Ștergere