- 700 gr pulpa de porc degresata si dezosata
- 2 cepe mari
- 1 morcov
- 200 gr rosii in sos tomat
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- boia de ardei
- 1 canita vin rosu
- 3 catei usturoi
Pulpa de porc o spalam bine si o taiem bucati.
Intr-o oala punem apa ,iar cand aceasta fierbe dam drumul la carne.
Curatam ceapa si o taiem in patru.
Morcovul il curatam si il taiem tot in patru.
Punem si legumele impreuna cu carnea la fiert,pana ce carnea este bine patrunsa.
Rosiile le pasam .
Ceapa si morcovul fiert le dam fie pe razatoarea mica,fie in blender.
Intr-o tigaie punem uleiul.
Adaugam ceapa si morcovul maruntite si le tragem 1 minut in ulei , apoi punem si rosiile,si putina zeama,din cea in care ati fiert carnea.
Lasam sa dea cateva clocote,cat sa se ingroase putin.
Punem si vinul si mai lasam sa fiarba 1 minut.
Turnam carnea in sos,totodata adaugand si usturoiul curatat si pisat.
Lasam pe foc maxim 5 minute,apoi inchidem aragazul.
Lasam sa se racoreasca putin,apoi servim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu