Ingrediente:
- 200 gr paste
- 350 gr branza de vaci mai cremoasa
- 1 lingurita unt
- 3 oua
- 4 linguri parmezan ras
- 5-6 felii kaizer
- marar verde
- 1 ceapa verde
- piper alb
Mod de preparare:
Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.
Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.
Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.
Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.
Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.
Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.
Ungem o tava rotunde cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.
Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.
Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.
Pofta buna!
O idee buna pentru cina!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergereCeva mai simplu si mai bun,nu exista!!pup Rocsy!!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place. Pup!
ȘtergereMmmm, ce bunatate delicioasa! Yum yum!! :*
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana. Pup!
ȘtergereCat nu agreez eu pastele , dar asa , chiar mi-ar placea , Rocs :d
RăspundețiȘtergereWk frumos si fara ploi !
Mama Rocsy ce bune sunt !! Place place!! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Dea. Pup!
ȘtergereCe bun! Parca si simt mirosul :D
RăspundețiȘtergere