Mod de preparare:
Ingrediente:
- 7 pulpe superioare dezosate ( sa fie mai mari de preferat)
- 1 morcov potrivit
- 1 castravete murat
- 4-5 felii gogosar in otet
- 3-4 crengute patrunjel verde
- 2 linguri pline cu crema de branza
- 1 lingura parmezan ras
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- oregano uscat
Pentru sosul de rosii cu ardei:
- 100 gr pasata
- 1 casa cu suc de rosii cu ardei
- sare
- piper cu lamaie
- busuioc uscat
- pudra de usturoi
- 1 lingura ulei de masline (sau floarea soarelui)
- 1 lingura parmezan ras
Mod de preparare:
Spalati pulpele, le stergeti cu niste servetele.
Pulpele bine desfacute, le bateti usor cu ciocanul de snitele.
Le condimentati cu sare, piper, boia de ardei dulce si oregano.
Morcovul decojit il dati pe razatoarea mica.
Castravetele murat si gogosarii ii taiati cubulete mici.
Intr-un bol amestecati morcovul, castravetele, gogosarii.
Adaugati crema de branza, parmezanul ras si putin piper.
Tocati marunt si patrunjelul verde, il incorporati in compozitia de mai sus.
Gustati daca mai este nevoie sa puneti sare.
Asezati pulpele pe un tocator, puneti cate o lingura de umplutura si o nivelati.
Rulati fiecare pulpa cu umplutura.
Sosul de rosii cu ardei:
Intr-un bol amestecati pasata, sucul de rosii cu ardei si uleiul. Daca nu aveti suc de rosii cu ardei, puneti jumatate de cana de suc de rosii de casa si un ardei kapia, facut pasta in blender.
Condimentati cu sare, piper cu lamaie, busuioc si putina pudra de usturoi.
Turnati sosul de rosii intr-un vas de ceramica, asezati rulourile.
Deasupra presarati parmezanul ras, acoperiti rulourile cu staniol.
Asezati vasul in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 25 de minute.
Dupa acest timp, descoperiti rulourile si le mai lasati circa 25 de minute.
Le scoateti din cuptor, le lasati 5 minute la racorit si serviti-le!
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu