- 8 foi de placinta
- 1 cas de oaie 600-700 gr
- 1 cutie 250 gr branza cu smantana Delaco
- 6 oua + 2 pentru uns
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
- 1 lingurita busuioc uscat
- sare
- piper
- 3 linguri smantana
- 1 canita ulei
Foile le scoatem din congelator si le lasam sa se decongeleze.
Casul de oaie il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Mixam 6 oua cu smantana pana devin spuma.
Le adaugam peste cas, apoi punem cutia de branza cu smantana.
Verdeata o spalam, indepartam cozile si o tocam marunt.
O incorporam in compozitia de branza, adaugam busuiocul, sare si piper dupa gust.
Tapetam o tava cu unt si punem hartie de copt.
Ungem 4 foi de placinta cu ulei pe o singura parte si le asezam una peste alta in tava.
Punem compozitia de branza si o intindem cu o paleta.
Ungem si celelalte 4 foi cu ulei si le asezam deasupra branzei.
Batem doua oua spuma si cu un penson le intindem peste placinta.
Dam tava in cuptorul incins.
O lasam cam 50 de minute la cuptor, pana prinde o frumoasa culoare aurie.
O scoatem cand este gata, o lasam la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Super placinta asta, imi place mult!! Pup
RăspundețiȘtergereCe bine ca iti place.Pup!
Ștergerearata ff bine! pup
RăspundețiȘtergereMultumesc mult.Pup!
ȘtergereBine ca nu vede al meu.. ca imi dadea de lucru la bucatarie :)))
RăspundețiȘtergereSuper arata!!
Hai ca daca iti da de lucru mai facu eu si trimit pacjet;)..Pup!
ȘtergereTare bine arata!Delicioasa! hugs
RăspundețiȘtergereMultumesc foarte mult.Pup!
ȘtergereArata tare apetisant! Sunt sigura ca fost delicioasa!
RăspundețiȘtergereDa e foarte buna!Multumesc!
Ștergere