- 2 dovlecei
- 1 ceapa
- 1 rosie mare
- 3-4 oua
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- cascaval
Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute.
Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii.
Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.
Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita.
Invartim si lasam sa se faca bine si ouale.
Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat.
Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.
Sa aveti pofta!!
Foarte faina reteta!! Cred ca-i delicios preparatul tau.
RăspundețiȘtergerePup
Simona multumesc.Pup!
Ștergere