Ingrediente:
- 5 oua
- 2 felii muschi file
- 3-4 felii salam taranesc
- 1/2 ardei galben
- 2 linguri parmezan ras
- 1 felie cascaval
- cateva ciuperci conservate
- marar verde
- sare
- piper
- oregano uscat
Muschiul file, salamul il taiem bucatele mici.
Ardeiul il spalam, indepartam semintele si il facem cubulete.
Ciupercile le spalam si le taiem feliute.
Cascavalul il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol batem ouale spuma cu putin piper si un praf de sare.
Adaugam toate ingredientele ce le-am pregatit mai sus si amestecam usor.
Incorporam parmezanul ras, putin marar verde tocat.
Ungem un vas termorezistent cu unt si tunam compozitia in el.
Deasupra presaram oregano uscat si introducem vasul in cuptorul incins.
Reglam o temperatura potrivita, lasam frittata pana este rumenita deasupra si bine patrunsa si in interior. Cam in 30-35 de minute este gata.
O scoatem, o lasam sa se racoreasc si se serveste simpla, cu o salata, muraturi si cu ce mai doriti!
Sa aveti pofta!
excelenta frittata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Maria!
ȘtergereBuna,buna de tot!ti-a mai ramas ceva??nu cred!!
RăspundețiȘtergerePup si o seara linistita!!
Multumesc Lubita. Nu mai este nimic, a fost impartita in doua, pentru mama si prietenul meu. O sa mai fac si te anunt ;)
ȘtergereMinunat arata....am gasit un hrib de toata frumusetea...o sa-l folosesc in locul ciupercilor conservate!
RăspundețiȘtergereMultumesc Janet. Chiar ti-am admirat hribul. Ii va da un gust bun :)
ȘtergereGrozava ... imi plac toate ingredientele folosite , Rocs . Stii ceva ? tu chiar esti buna de maritat :d
RăspundețiȘtergere:)))) Diana ma faci sa rad...Probabil toate vor fi la timpul lor, cine stie. Te pup si o zi buna!
Ștergere