Ingrediente:
- 1 cutie fasole alba fiarta Sun Food (400 gr)
- 1 ceapa
- 1/2 morcov
- 1/2 ardei rosu
- 2 linguri zarzavat (reteta mea aici)
- 1 bucatica pastarnac
- 3 crengute marar verde
- 1 cana suc de rosii de casa
- 2 crengute leustean verde
- 1 crenguta cimbru uscat
- 1/2 cana bors
- 1,5 litri apa
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeiul rosu il taiem cuburi, pastarnacul il tocam cat mai marunt.
Mararul verde spalat, il tocam si indepartam coditele.
In vasul aparatului Crock Pot punem uleiul si legumele ce le-am pregatit mai sus.
Adaugam zarzavatul, sucul de rosii, apa, sare si piper. Tot acum adaugam si zeama din cutia de fasole, dar fara fasole.
Amestecam, acoperim vasul cu capacul si il conectam la curent.
Setam modul de pregatire Hight si un timp de 4 ore.
In ultima jumatate de ora punem borsul fierbinte si fasolea alba. Gustam sa vedem daca mai are nevoie de condimentare.
Lasam sa se terminte tot timpul, deconectam aparatul de la curent.
Adaugam crengutele de cimbru si leusteanul verde, tocat.
Lasam ciorba acoperita macar 20 de minute, apoi poate si servita.
Eu am ales sa pregatesc cateva turte, asa cum mancam in copilarie. Sunt perfecte langa aceasta ciorba.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu