Ingrediente:
- 3 oua
- 150 gr iaurt
- 100 ml apa minerala
- 8 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura parmezan ras
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 240 gr ton in ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Desfaceti conserva de ton, o puneti intr-o sita si apasati cu o lingura, sa scurgeti cat mai mult ulei.
Pe o farfurie puneti niste servatele, rasturnati tonul scurs.
Intr-un bol bateti spuma ouale cu sare si piper.
Adaugati iaurtul, mixati, apoi turnati apa minerala.
Puneti faina cu praful de copt, mixati usor.
Patrunjelul verde il tocati marunt.
Adaugati patrunjelul peste compozitia de mai sus, puneti si tonul scurs.
La final incorporati parmezanul.
Pregatiti o tigaie, o ungeti cu un strop de ulei, o puneti la incins.
Dati focul la mic, puneti 1-2 linguri de compozite, pentru fiecare pancakes.
Le rumeniti pe ambele parti, le scoateti pe o farfurie.
Mi-au iesit 13 bucati din aceasta cantitate.
Ai mei le-au servit cu niste rochii cherry.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu