- 1 kg ciuperci proaspete
- 3 cepe verzi
- marar verde
- 8 felii muschi file
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 2 oua
- 2 linguri unt
Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa.
Scoatem coditele si le taiem bucatele.
Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate.
Lasam tot acest amestec sa scada putin.
La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.
Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.
Muschiuletul il taiem cubulete.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine.
Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt.
Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem.
Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara.
Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.
Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute.
Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Nu subnt eu mare fan ciuperci, dar cele la cuptor imi plac, si imi place si umplutura! Pupici
RăspundețiȘtergereMa bucur mult Poliana.Mie nu imi plac astea proaspete, alea conservate da.Pup!
Ștergereo bunatate! Pup
RăspundețiȘtergerePup!
Ștergerebune rau! imi place tare mult si solnita ;)
RăspundețiȘtergerete pup
Ma bucur Emili.Pup!
Ștergere