Ingrediente:
- 150 ml lapte
- 150 gr iaurt
- 420 gr faina
- 1 lingurita rasa de sare
- 3/4 lingurita rasa de bicarbonat
Punem o oala mai inalta cu tot cu capac in cuptor si dam si drumul acestuia din urma.
Intr-un bol cernem faina si bicarbonatul.
Peste faina adaugam laptele, iaurtul si apoi sarea.
Framantam bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Cand aluatul devine nelipicios, formam din el o bila.
Scoatem oala din cuptor (atentie ca arde), punem painea in ea si acoperim la loc.
O introducem in cuptor pentru 40 de minute, apoi scoatem capacul si o mai lasam cam 5 minute.
O scoatem cand este gata, o lasam putin la racit si servim.
Sursa de inspiratie
Tare fain arata!!!hugs
RăspundețiȘtergereMultumes mult!
Ștergereinteresanta reteta, voi incerca si eu!
RăspundețiȘtergereSper sa iti placa!
ȘtergereMmm....ce buna trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergereNoua ne-a placut mult Medi, mai ales ca se face o coaja crocanta!
ȘtergereO bunatate painica ta! Interesanta reteta! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Maria.Pup!
Ștergere