Ingrediente:
- 3 galbenusuri
- 100 gr untura
- 100 gr zahar
- 100 gr smantana
- 1 praf de copt
- 300-320 gr faina
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 lingurita extract de vanilie
- crema de ciocolata
- zahar pudra
Mixam spuma galbenusurile impreuna cu zaharul.
Adaugam untura de la temperatura camerei si batem cu mixerul in continuare.
Incorporam smantana, praful de copt, coaja rasa de lamaie si vanilia.
La urma punem faina in ploaie, iar cand aluatul devine mai tare il framantam cu mana.
Il asezam intr-o folie si il dam 20 de minute la frigider.
Ungem o tava cu unt si punem hartie de copt.
Rupem cate o bucatica de aluat, formam intre maini o biluta, apoi o aplatizam sa obtinem un rotund.
Pe o margine punem crema de ciocolata cu ajutorul unei lingurite , iar cu cealalta jumatate acoperim crema.
Asa procedam pana terminam tot aluatul.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Le lasam in cuptor pana se rumenesc putin.
Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se racoreasca.
Reci le asezam intr-o cutie ce se inchide ermetic si le lasam pana a 2 a zi cand se vor fragezi.
Le pudram cu zahar si servim!
nu sunt eu bucataras, dar vreau si eu un fursec:)
RăspundețiȘtergereCu mare drag!
ȘtergereDelicioase! Servesc si eu :)
RăspundețiȘtergereIa cu incredere!
ȘtergereEu vreau cel putin doua, mi s-a facut o pofta grozava!! Pup
RăspundețiȘtergereDaca iti e pofta iti dau si 3.Pup!
ȘtergereBuna dimineata Rocsy!
RăspundețiȘtergereNeatza buna draga mea!
ȘtergereYammy...... ce delicioase:)!!!! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc si pup!
ȘtergereMmmm tare bine arata!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereDaca eu nu am fost la Sibiu,pot servi,ca tare bine mai arata??!!
RăspundețiȘtergerepupici Rocsy!!
Normal ca poti servi si tu .Pup cu drag!
Ștergere