- 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
- 1 morcov mic
- cateva bucatele kapia
- 4-5 catei usturoi
- 2 oua
- 3 rosii mari de gradina
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- busuioc uscat
- cimbru uscat
- 1 lingura ulei
Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari.
Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim.
Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute.
Usturoiul il curatam si il spalam.
Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde.
Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare.
Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc.
Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet.
O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte.
Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia.
La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.
Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita.
Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc.
Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia.
Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita.
Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii.
Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns.
Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.
Sa aveti pofta!
ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereArata foarte frumos!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereCe pulpa frumoasa ai tu acolo !!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergereSuper bine arata, cred ca e delicioasa!! O idee numai buna pentru weekend ;) Pupici
RăspundețiȘtergereE foarte delicioasa confirm asta.Multumesc mult draguta.Pup!
ȘtergereFoarte bine arata si cred ca ar merge foarte bine si pentru un aperitiv.
RăspundețiȘtergereDa merge de minune si pentru un aperitiv!
ȘtergereARATĂ DELICIOS
RăspundețiȘtergereMultumesc mult...
Ștergere