Ingrediente:
- 6 foi de placinta
- 150 gr masline fara samburi
- 200 gr ciuperci conservate
- 550 gr cas de oaie
- 1 cutie branza cu smantana Delaco
- 4 oua + 1 pentru uns
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 1/2 lingurita busuioc
- ulei
Dezghetam foile de placinta.
Maslinele le taiem feliute rotunde.
Ciupercile le spalam si le taiem.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Intr-un bol punem casul faramitat cu mana.
Adaugam branza cu smantana, ouale batute si amestecam bine.
Incorporam verdeata, ciupercile si maslinele.
Dam gust cu sare, piper si busuiocul uscat.
Ungem o tava rotunda cu ulei.
Cu un penson dam 3 foi de placinta cu putin ulei si le asezam in tava
Punem compozitia cu branza si o nivelam cu o paleta.
Ungem si celelalte foi cu ulei si le asezam deasupra.
Batem 1 ou spuma si cu un penson ungem placinta.
Bagam tava in cuptorul incins si lasam placinta acolo pana este rumena si coapta.
O scoatem cand este gata, o lasam putin sa se racoreaca si servim.
Va doresc pofta buna...
Delicioasa! Am venit si eu la o portie!
RăspundețiȘtergerePup
Te rog serveste.Pup!
ȘtergereCe frumos arata, si cu siguranta delicioasa placintica asta! Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Paula.Pup!
ȘtergereBuna placinta;si eu o fac!
RăspundețiȘtergerePup si o zi buna in continuare!!
Multumesc.O seara placuta...
ȘtergereO combinatie delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea...
ȘtergereRocsy Rocsy numai bunatati gasesc la tine pe blog! hugs
RăspundețiȘtergereMa bucur foarte mult ca iti plac Loredana.O zi frumoasa...
ȘtergereCred ca este tare buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina..
Ștergere