- 6 pulpe de pui superioare
- 1 borcan mic cu ciuperci intregi
- 300 gr rosii intregi in suc propriu
- 1 lingura pasta de gogosari
- sare
- piper
- busuioc uscat
- 1 foaie dafin
- 2 linguri ulei
- 1 canita mica cu vin rosu
- 3 catei de usturoi
Pulpele de pui le spalam bine si le curatam de tot puful.
Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam sub jetul de apa.
Ungem un vas de ceramica cu ulei.
Asezam pulpitele si ciupercile.
Rosiile le scoatem din cutie si le tocam.
Intr-o cratita punem vinul, paste de gogosari, o canita cu apa si rosiile tocate cu tot cu sucul lor.
Acesta il punem in vas peste pui si ciuperci.
Condimentam cu sare, piper si putin busuioc.
Rupem frunza de dafin bucatele mici si o punem deasupra.
Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem peste tot in vas.
Acoperim vasul cu capacul sau si il bagam in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam pulpele acolo pana sunt bine patrunse.
La sfarsit le lasam descoperite 10 minute apoi scoatem vasul sa se racoreasca putin preparatul nostru.
Am servit cu un piure cremos si a fost foarte bun meniul.
Mmm ce pulpite aromate!!!! Hugs
RăspundețiȘtergereHai sa te servesc...
Ștergere