Ingrediente:
- 4 oua
- 5 linguri ulei
- 5 linguri iaurt
- 60 gr cascaval
- 40 gr parmezan
- 100 gr telemea de vaca
- 60 gr cas de oaie
- 6-7 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- sare
- piper
- marar verde
Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.
Incorporam uleiul apoi iaurtul.
Branzeturile le dam toate pe razatoare.
Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.
Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.
Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.
Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.
Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.
Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.
Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...
Ce pufosenii!!! Pastreaza-mi cateva ptr mine dimineata!
RăspundețiȘtergerePup
Ti-am trimis la pachet Simona. Pup!
ȘtergereSuper! Am observat o buturuga mica :d, foatre mult imi place <3
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana. Da e o mica buturuga de lemn, am dezasamblat o chestie decorativa sa iau buturuga :D...
ȘtergereSi eu vreau vreo doua. :) Arata imbietor!
RăspundețiȘtergerePup
Multumesc mult Alina. pup!
ȘtergereFoarte aratoase briosele!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergereFrumusele >:D<. Duminica frumoasa sa ai!
RăspundețiȘtergereMultumesc Timea >:D<
ȘtergereDelicioase trebuie sa fie!Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc. Pup!
Ștergere