Ingrediente:
- 4 oua
- 3 linguri iaurt
- 1 lingura parmezan ras
- 6 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 gogosar
- 3 rosii uscate in ulei
- 40 gr masline fara samburi
- 130 gr ton bucati
- patrunjel verde
- sare
- piper
Gogosarul, il curatam de seminte si il taiem cubulete.
Maslinele le taiem felii rotundem, iar rosiile uscate le tocam marunt.
Patrunjelul verde spalat, il maruntim.
Intr-un bol mixam ouale spuma.
Adaugam iaurtul si parmezanul ras, apoi faina si praful de copt.
Tonul din conserva il scurgem de ulei, il scoatem pe un servetel si il lasam 5 minute sa absoarba cat mai mult din ulei.
Incorporam gogosarul, rosiile uscate si maslinele, apoi tonul si patrunjelul verde.
Amestecam totul cu o lingura.
La final presaram putina sare si piper.
Tapetam cu hartie de copt o tava potrivita de chec.
Turnam compozitia, o nivelam.
Introducem checul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana acesta se rumeneste frumos si trece testul scobitoarei.
Cand este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se racoreasca.
Se portioneaza si serveste cald sau rece.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu