Ingrediente:
- 10 ciuperci champignon potrivite
- 1 lingura ulei
- 2 crengute patrunjel verde
- 50 gr unt
- 6 felii de paine
- un bulgare de mozzarella (de 125 de gr)
- 2-3 linguri parmezan ras
- sare
- piper
- 1 varf de lingurita usturoi pudra
- 1 lingurita ierburi de provence
Spalati ciupercile si le stergeti bine.
Le taiati bucatele potrivite.
Incingeti uleiul intr-o tigaie, puneti ciupercile, presarati sare si piper.
Le innabusiti la foc potrivit, pana se evapora tot lichidul pe care il lasa ciupercile.
Trageti tigaia de pe foc, adaugati patrunjelul verde tocat marunt si praful de usturoi. Amestecati bine.
Feliile de paine le ungeti cu bucatele de unt, presarati ierburi de provence.
Le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Cu ajutorul unei linguri, puneti ciuperci pe fiecare felie de paine.
Mozzarella o dati pe razatoarea mare, o puneti peste ciuperci, apoi presarati parmezan ras.
Le introduceti in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 7-10 minute, cat sa se topeasca branzeturile.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le serviti calde.
Cu o salata de rosii de gradina alaturi, am avut o masa savuroasa!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu