Ingrediente:
Pentru pui:
- 3 copanele de pui
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- ierburi aromatice
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri de ulei
Pentru sos:
- 4 linguri de iaurt
- 1 lingurita mustar
- ierburi aromatice
- sare
- piper
- 1 lingura parmezan ras
Mai avem nevoie:
- 1 sfecla mare fiarta
- 3-4 ridichii
- 2-3 foi de ceapa verde
- 1 lingura parmezan ras
- 2 mini baghete cu seminte
- sare
- 2 linguri de ulei
- 1-2 linguri otet balsamic
Mod de preparare:
Puiul:
Amestecati toate condimentele pentru pui cu uleiul si usturoiul curatat si taiat feliute.
Copanelele le spalati, le stergeti cu niste servetele si le crestati bine, pana la os.
Le adaugati in amestecul de condimente, le invartiti bine, le acoperiti si le dati jumatate de ora la frigider.
Incingeti o tigaie grill, rumeniti bine puiul, pe toate partile.
Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie, scoateti carnea de pe oase.
Sosul:
Amestecati intr-un bol iaurtul, mustarul, ierburile aromatice si parmezanul ras.
Adaugati sare si piper la sos, dupa gust.
Sfecla o dati pe razatoarea mica.
O amestecati cu uleiul, otetul balsamic si putina sare.
Ridichiile le curatati de coaja, le taiati felii.
Foile de ceapa verde le taiati rondele.
Taiati partea de deasupra la cele doua mini baghete.
Pe fiecare mini bagheta puneti sfecla, felii de ridichii, bucati de pui, apoi sos.
Deasupra presarati ceapa verde si parmezan ras.
Acum il puteti servi! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu