Ingrediente:
- 4 cepe verzi
- 1 morcov mare
- 1 cutie ciuperci taiate (400 gr)
- 1 cutie fasole rosie (400 gr)
- 250 gr rosii decojite in sos tomat
- 3/4 de cana cu bulgur (de la Sano Vita)
- 1 lingura pasta de gogosari cu kapia
- sare roz de Himalaya
- piper
- 1 lingura amestec de legume (de la Sano Vita)
- 3 linguri ulei de rapita
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Scurgeti ciupercile, le spalati si le puneti pe o sita sa se scurga 10 minute.
Ceapa verde o taiati rondele.
Morcovul decojit il taiati cubulete.
Intr-o cratita incingeti uleiul, adaugati ceapa verde, morcovul si ciupercile.
Le sotati 2-3 minute.
Spalati bulgurul, il adaugati in cratita, amestecati.
Le lasati cam 1 minut la sotat, apoi adaugati apa, cat sa acoperiti bine legumele.
Presarati sare, piper si amestecul de legume.
Puneti un capac, lasati sa fiarba la foc potrivit, amestecati din cand in cand.
Daca mai este nevoie de lichid, mai adaugati apa fierbinte.
Rosiile decojite le tocati marunt.
Fasolea o scurgeti de apa, o clatiti sub un jet de apa.
Gustati si cand bulgurul este fiert destul de bine, incorporati fasolea si rosiile tocate.
Amestecati, daca mai este nevoie de condimente, mai adaugati.
Mai lasati cam 10 minute mancarea pe foc, dar amestecati din cand in cand.
Trageti cratita de pe foc si presarati patrunjel verde, tocat marunt.
Serviti cu muraturi sau o salata.
Incercati reteta si o sa vedeti cat de buna este!
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu