Ingrediente:
- 1 pulpa de iepure si spatele
- 4 cepe verzi
- 1 morcov
- 250 gr rosii decojite in sos tomat
- 500 gr ciuperci champignon
- 2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)
- 4 crengute marar verde
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- pudra de chilli
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari.
Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit.
Rosiile le tocati marunt.
Ciupercile le spalati si le taiati felii.
Conectati aparatul de o sursa de curent.
Setati functia Brown/Sote, un timp de 6 minute si apasati butonul Start/Stop.
Puneti uleiul, apoi bucatile de carne si le rumeniti pe ambele parti.
Le scoateti pe o farfurie, adaugati ciupercile, ceapa verde si morcovul.
Le sotati, amestecati din cand in cand in ele.
In ultimul minut din timpul ramas, puneti carnea rumenita si rosiile decojite. Amestecati bine.
Adaugati sare, piper, boia de ardei dulce, putina pudra de chillie si foaia de dafin, invartiti in tocanita.
Cand se temina timpul, puneti capacul, invartiti sa fie blocat, iar supapa de aburi o inchideti.
Setati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 40 de minute.
Apasati Start/Stop.
Lasati tocanita sa se faca si sa treaca tot timpul.
Cand este gata, scoateti aparatul din priza.
Invartiti supapa de aburi cu o paleta, lasati sa iese tot aburul, abia apoi deschideti capacul.
Tocati mararul verde, il presarati deasupra, iar tocanita este gata de servit.
Cu niste muraturi a mers perfect!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu