Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 100 gr bacon cubulete
- 1 mana buna de rosii cherry
- 4 oua
- 1 felie cas de oaie
- sare
- piper
- oregano uscat
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Spalati dovlecelul, indepartati capetele si il taiati cubulete.
Incingeti o tigaie, puneti baconul si il rumeniti usor.
Adaugati dovlecelul, presarati putina sare si acoperiti cu un capac.
Focul sa fie potrivit.
Amestecati din cand in cand.
Verificati dovleceii daca sunt patrunsi ( daca nu sunt patrunsi si mai este nevoie de lichid, mai adaugati putina apa fierbinte), adaugati rosiile cherry spalate.
Amestecati, le lasati circa 1 minut pe foc.
Presarati sare, piper si putin oregano uscat.
Spargeti ouale, usor, unul cate unul, apoi puneti capacul si le lasati pana sunt patrunse, sa nu ramana albusul crud.
Cand sunt gata, trageti tigaia deoparte.
Faramitati branza cu mana, o puneti in tigaie cat inca preparatul este fierbinte.
Deasupra presarati patrunjel verde, tocat marunt.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu