Ingrediente:
- frunze de salata verde
- 2 rosii mari
- 2 castraveti
- 4 cartofi noi potriviti
- 125 gr mozzarella mini
- 1 muschiulet de porc
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- boia de ardei dulce afumata
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri sos asiatic dulce-acrisor
- ulei de masline
- zeama de lamaie
- 1 cub de unt
Mod de preparare:
Incepeti cu pregatirea muschiuletului, ca sa il lasati putin la marinat.
Spalati muschiuletul, il stergeti cu servetele.
Il taiati felii, apoi fasii subtiri cat un deget.
Il condimentati cu sare, piper, boia afumata, sosul de soia si o lingura de ulei de masline.
Adaugati usturoiul curatat si feliat, amestecati totul bine.
Acoperiti carnea si o dati la frigider pentru o ora.
Spalati cartofii, ii curatati si ii taiati cuburi.
Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa, presarati putina sare si puneti untul.
Cand sunt fierti, ii scurgeti de apa, ii lasati sa se racoreasca.
Salata verde o spalati, o rupeti bucati.
Castravetii ii curatati si ii faceti felii.
Rosiile le taiati cuburi mai mari.
Incingeti o tigaie antiaderenta, puneti o lingura de ulei de masline.
Dati drumul muschiuletului in tigaie, il rumeniti foc mic, pe toate partile (muschiuletul este o carne foarte frageda si se prepara imediat).
La final adaugati sosul asiatic si il mai lasati circa 1 minut pe foc.
Pe un platou asezati salata.
In mijloc puneti muschiuletul, apoi rosiile, cartofii, castravetii, iar pe margine mozzarella mini.
Stropiti salata cu putin ulei de masline, zeama de lamaie si presarati sare.
Este gata pentru a fi servita!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu