Ingrediente:
Pentru faguri:
- 3 oua
- 3 linguri indulcitor pulbere (sau 3 linguri zahar)
- 70 gr unt
- 150 gr iaurt
- 6 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita esenta de rom
Pentru crema de cafea:
- 350 ml lapte
- 2 linguri indulcitor pulbere (sau 2 linguri zahar)
- 3 linguri amidon
- 1 lingura cacao
- 1 lingurita ness
- 3 linguri crema coffeenella (sau puteti folosi crema de ciocolata gen nutella)
Mod de preparare:
Fagurii:
Topiti untul pe baie de aburi, il dati deoparte.
Separati oaule.
Mixati galbenusurile cu un praf de sare, adaugati untul topit si iaurtul.
Mixati galbenusurile cu un praf de sare, adaugati untul topit si iaurtul.
Cerneti faina cu praful de copt, le incorporati peste galbenusuri.
Albusurile le bateti spuma, apoi adaugati indulcitorul treptat, mixand pana obtineti o bezea ferma.
Incorporati bezeaua peste compozitia de galbenusuri, amestecati usor cu o paleta de silicon.
Incingeti aparatul de wafe, il ungeti cu putin ulei.
Puneti cate o lingurita din compozitie in aparat, inchideti capacul si ii lasati sa se rumeneasca.
Procedati astept pana terminati compozitia.
Crema de cafea:
Intr-o cratita amestecati laptele cu indulcitorul
Adaugati amidonul si cacaoa, invartiti bine pana sunt dizolvate, apoi transferati crema pe foc.
Invartiti continuu pana se ingroasa.
O dati deoparte, o acoperiti si o lasati sa se raceasca.
Cand s-a racit, adaugati crema coffeenella, esenta de rom si le mixati bine.
Incepeti si lipiti cate doua faguri, puneti pe un fagure o lingurita de crema, acoperiti cu un alt fagure si apasati usor.
La fel procedati cu toate.
Le acoperiti cu folie si le pastrati la rece.
Le puteti pudra cu indulcitor/zahar daca doriti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu