- cateva bucati de pui (pot fi tacamuri sau pulpe de pui)
- 1/2 ardei rosu
- 1 ceapa
- 1 pastarnac
- patrunjel verde
- 1 morcov
- piper
- sare
- Pentru galuste:
- 2 oua
- gris
- piper
- sare
Intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi .
Bucatile de pui se spala bine si se punn in oala sa fiarba cu putin piper si sare.
Ardeiul se taie cubulete.
Morcovul se curata si se da pe razatoarea mare.
Ceapa curatata se toaca marunt.
Patrunjelul se spala, se indeparteaza cozile si se toaca.
Pastarnacul se curata si se taie cuburi.
Cand puiul este aproape fiert, il scoatem din oala si adaugam legumele. Din pui puteti face altaceva sau il puteti lasa in supa, cum doriti.
Intre timp se fac galustele: ouale se bat spuma, se pune grisul, sare si piper dupa gust.
Se face o compozitie nu prea moale dar nici prea tare.
Cand legumele au fiert macar 15 minute, cu o lingurita se pun galustele, usor .
Le fierbem 10 minute, apoi tragem putin oala de pe foc si stopim galustele cu putina apa rece (apa rece le face mai pufoase).
Se mai fierb iar 2-3 minute, iar se stropesc cu apa rece. Cam de 3 ori se stropesc cu apa rece.
La urma punem sare si piper dupa gust.
Se mai dau 2-3 clocote si gata supa.
Se face o compozitie nu prea moale dar nici prea tare.
Cand legumele au fiert macar 15 minute, cu o lingurita se pun galustele, usor .
Le fierbem 10 minute, apoi tragem putin oala de pe foc si stopim galustele cu putina apa rece (apa rece le face mai pufoase).
Se mai fierb iar 2-3 minute, iar se stropesc cu apa rece. Cam de 3 ori se stropesc cu apa rece.
La urma punem sare si piper dupa gust.
Se mai dau 2-3 clocote si gata supa.
Imi place tare mult supa de galuste! Arata tare bine si a ta! te pup
RăspundețiȘtergereMultumesc Timea..pup!!
RăspundețiȘtergere