luni, 6 februarie 2012

Pastai cu muschi de porc

Ingrediente:
  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete cand este sezonul lor
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Carnea se  spala si se taie cubulete.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga  carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.
Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.
Se adauga si legumele peste carne.
Se da gust  cu piper si sare.
Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.
Cand carnea este  facuta bine  se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).
Peste se pune si usturoiul pisat.
Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.
Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu