luni, 6 februarie 2012

Chec aperitiv

Ingrediente:
  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma.
Peste  puneM smantana ,apoi faina in ploaie.
Lasam acest aluat deoparte si pregatim restul ingredientelor.
Ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.
Pastrama se taie tot cuburi.
Maslinele li se scot samburii si se taie felii.
Patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.
Toate acestea se pun in bolul cu aluat.
Peste se pune putin piper si sare,dupa gust.
Acestea se amesteca bine toate si se ia o tava de chec,se unge cu putina margarina.
Se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.
Dam   in cuptorul incins circa 60-70min.
Cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .
Este un aperitiv gustos!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu