Ingrediente:
- 220 gr nuca de cocos
- 140 gr zahar
- 50 gr cacao
- 60 ml ulei
- 70-80 ml apa
- 10 alune
- 1 lingurita esenta rom
- 1 lingura coaja rasa de portocala
- 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
Alunele le tocam cu un cutit.
Intr-un bol punem 180 gr nuca de cocos, cacaoa, zaharul si alunele tocate.
Amestecam usor cu o lingura, apoi adaugam uleiul si apa.
Apa punem cate putin si tot amestecam cu mana compozitia, iar cand simtim noi compozitia la mana ca se pot forma bomboane nu mai puneti apa, mie 70 ml mi-a trebuit.
La final am pus esenta de rom, coaja rasa de portocala, zaharul pudra cu pastai de vanilie si le-am incorporat cu mana.
Rupem bucatele mici, formam intre palme bomboanele, apoi le tavalim prin restul de nuca de cocos.
Le punem intr-o cutie si le pastram la loc racoros.
Din aceasta compozitie mi-au iesit 35 de bomboane.
Sa aveti pofta!!!
Sursa de inspiratie
minunata idee! te pup draga mea! :*
RăspundețiȘtergereMa bucur fata draga ca iti plac..Pupici!
ȘtergereFoarte frumos arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Timea!
ȘtergereCu siguranta DELICIOASE! Hugs
RăspundețiȘtergereDa Loredana, sunt foarte delicioase!
ȘtergereRocsi, esti o sursa inepuizabila de idei cu mancare de post. Imi place mult asta la tine, pupici!
RăspundețiȘtergerePaula pai mama posteste tot postul si niciodata nu fac dulciuri de frupt in post, iar mancare incerc sa fac mai mult de post, si pentru mine mai fac un gratar, asa ceva usor...Multi pupici!
ȘtergereMmm, cat de bune trebuie sa fie! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina.Pup!
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
Ștergerece faine ti-au iesit Rocsyyyy :*
RăspundețiȘtergereMultumesc mult draga mea...
ȘtergereYAMMY SUPER ROXI >:D< >:D< :* :*
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
ȘtergerePoftesc de cateva zile la bomboane cu ciocolata si nimic din supermarket nu mi-a facut cu ochiul, dar bomboanele tale imi lasa gura apa!
RăspundețiȘtergereAle mele sunt de post, fara ciocolata, dar sunt foarte bune!
Ștergere