Ingrediente:
- 250 gr ravioli cu branza
- 650 gr branza de vaci cremoasa
- 3 oua
- 2 linguri parmezan ras
- patrunjel verde
- marar verde
- 3 cozi de ceapa verde
- 1 lingura ierburi aromatice
- 1 lingura unt
- sare
- piper
Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!
Și delicios, pe deasupra!
RăspundețiȘtergereVreau si eu o portie din budinca asta delicioasa.
RăspundețiȘtergereCu mare drag te servesc!
ȘtergereNu are cum sa fie decat delicios!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Simona...
ȘtergereMai ai un loc la masa?
RăspundețiȘtergereAm Cristina si pentru tine.Stii cum se zice, oamenii buni incap oriunde!
ȘtergereUn deliciu, vin la tine la masa ;)
RăspundețiȘtergereTe astept cu tot dragul Paula!
ȘtergereTare bine arata.
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc un week-end fain.
Multumesc mult Cristina.Un sfarsit de saptamana placut.Pup!
ȘtergereFoarte buna aceasta budinca!
RăspundețiȘtergereMultumec mult!
ȘtergereFrumoasa prezentare,bun preparat!
RăspundețiȘtergerePup si seara minunata!
Multumesc mult pentru vizita..Pupici si seara frumoasa!
Ștergere