Ingrediente:
- 2 cani apa minerala
- 8 linguri ulei
- 6 linguri zahar
- 350 gr faina
- 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
- coaja rasa de lamaie
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 praf de copt
Intr-un vas am amestecam cu un tel apa minerala, uleiul si zaharul, pana acesta din urma se topeste.
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie si coaja rasa de lamaie.
Praful de copt il amestecam cu faina si incepem sa le punem treptat in vas, invartim continuu sa nu avem nici un cocolos.
Lasam aluatul sa se odihneaca 15 minute la frigider.
Incingem o tigaie antiaderenta, picuram putin ulei, apoi cu un polonic punem cate putina compozitie.
Rumenin pancakes-urile pe ambele parti, rand pe rand si le scoatem pe o farfurie.
Le lasam sa se racoreaca si le savuram. Se pot servi simple, cu dulceata, cu ciocolata topita si orice mai doriti voi.
Pofta buna va urez!
Ce bien arata chiar si de post!! Iau si eu cateva pt micul dejun ;)
RăspundețiȘtergereIa cu incredere. Sa stii ca ies foarte bune dulciurile de post. Mie una imi plac mult de tot!
ȘtergereArata extraordinar de bine! Nici nu zici ca-s de post. Bravo!
RăspundețiȘtergereAsa zic si eu Alin. Multumesc si pup!
ȘtergereTare-s pufoase!!
RăspundețiȘtergereDa Liana si mie tare imi place acest lucru!!
ȘtergereEeeee... d-astea vreau si eu!!!
RăspundețiȘtergerePupici
Eeee stai sa mai fac..Pup!
ȘtergereDraga Rocsy,
RăspundețiȘtergereTe invit cu drag la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html
Multumesc pentru invitatie Liana! Pup!
ȘtergereCe bune sunt! Vreau si eu pentru maine dimineata la micul dejun :).
RăspundețiȘtergereMultumesc Timea. Trebuie sa mai prepar ca sa iti dau ;;)
Ștergere