Ingrediente:
Pentru burgeri:
Ceapa verde o taiati rondele mici, iar patrunjelul il tocati marunt.
Intr-un vas amestecati somonul tocat cu ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati mustarul, sare, putin praf de chilli si ierburi italiene.
- 400 gr file de somon proaspat
- 3 foi de ceapa verde
- 3 fire patrunjel verde
- sare
- 1 lingurita mustar
- chilli Delikat
- amestec ierburi italiene Delikat
- 1 avocado bine copt (al meu nu a fost foarte copt)
- 2-3 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri zeama de lamaie
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper
- amestec ierburi italiene Delikat
- In plus:
- chifle cu susan (le-am pregatit in casa)
- salata verde
- 1 rosie
Mod de preparare:
Burgerii:
Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele.
Cu un cutit il tocati cat mai marunt, puteti folosi si un blender, doar sa nu transformati carnea pestelui intr-o pasta.Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele.
Ceapa verde o taiati rondele mici, iar patrunjelul il tocati marunt.
Intr-un vas amestecati somonul tocat cu ceapa verde si patrunjelul.
Adaugati mustarul, sare, putin praf de chilli si ierburi italiene.
Amestecati bine, apoi dati compozitia la rece, 30 de minute.
Scoateti compozitia de la frigider, formati doi bugeri.
Ungeti un grill cu putin ulei, il incingeti, puneti burgerii formati si ii rumeniti la foc potrivit pe ambele parti.
Ungeti un grill cu putin ulei, il incingeti, puneti burgerii formati si ii rumeniti la foc potrivit pe ambele parti.
Cand sunt gata ii scoateti pe un platou.
Pasta de avocado:
Curatati avocado de coaja si scoateti samburele.
Il puneti in blender cu mustarul, zeama de lamaie si uleiul de masline.
Pulsati pana devine o pasta.
Presarati sare, piper si ierburi italiene, amestecati bine.
Luati doua chifle, le taiati in doua.
Pe partea de jos asezati frunze de salata (spalate si bine scurse de apa), apoi felii de rosie, un burger si pasta de avocado. Deasupra asezati capacul chiflei.
La fel procedati cu al doilea burger.
Sa aveti pofta!
Pasta de avocado:
Curatati avocado de coaja si scoateti samburele.
Il puneti in blender cu mustarul, zeama de lamaie si uleiul de masline.
Pulsati pana devine o pasta.
Presarati sare, piper si ierburi italiene, amestecati bine.
Luati doua chifle, le taiati in doua.
Pe partea de jos asezati frunze de salata (spalate si bine scurse de apa), apoi felii de rosie, un burger si pasta de avocado. Deasupra asezati capacul chiflei.
La fel procedati cu al doilea burger.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu