- 2 cani cu apa minerala
- 3 sferturi cana de zahar
- jumatate cana ulei
- 1 lingura si jumatate cacao
- 1 borcan mic de gem de prune
- 1 praf de copt
- coaja de portocala rasa
- 1 esenta vanilie
- 16-20 linguri faina
- 1 pumn miez de nuca
- 1 plic glazura de ciocolata dr.oetker
- nuca de cocos
Punem intr-un bol apa minerala cu zaharul.
Invartim cu un tel pana ce zaharul se topeste, apoi adaugam uleiul,esenta si gemul.
Amestecam bine, apoi punem coaja de portocala,praful de copt si faina treptat.
La urma adaugam si cacaua si o incorporam bine.
Ungem tava de briose cu margarina.
Le umplem pe 3 sferturi cu compozitie.
Deasupra punem miez de nuca tocat.
Dam tava in cuptorul incins,pana ce briosele sunt coapte.
Apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Preparam glazura cu 2 linguri apa rece,apoi ungem briosele cu ea .
Presaram nuca de cocos deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu