- 2 cani apa minerala
- 200 gr zahar
- 125 gr nuca de cocos
- 2 linguri cacao
- 1 praf de copt
- 1 esenta vanilie
- 200-250 gr faina
- 1 mana visine fara samburi
Amestecam mai intai faina cu nuca de cocos si zaharul.
Adaugam praful de copt si esenta de vanilie.
Incepem sa turnam apa minerala treptat si mixam continuu pana ce zaharul se topeste.
Se unge o tava cu margarina.
Se toarna cam 3 sferturi din compozitie in tava.
Restul de compozitie se amesteca cu cacao si o punem peste compozitia alba.
Se modeleaza putin cu coada unei furculite.
Deasupra asezam visinele.
Dam tava in cuptorul incins si il lasam acolo pana se coace.
Cand este gata,il scoatem, il lasam la racorit si servim....
Un desert de post minunat!!!!
Imi place nuca de cocos,iar visinele putin acrisoare se potrivesc de minune!
RăspundețiȘtergereMultumesc draguta..pup!!
Ștergere